Un băieţel de 5 ani şi-a împuşcat fratele în cap. E incredibil ce făcea mama în acest timp

21 ianuarie 2015 21:19   Internațional
Ultima actualizare:

Un băieţel în vârstă de doar cinci ani şi-a împuşcat frăţiorul de nouă luni în cap, după ce a găsit în casă pistolul tatălui lui.

Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Băieţelul de nouă luni dormea în camera lui, iar mama lui, Alexis, a mers într-o altă cameră, să aprindă televizorul pentru ceilalţi trei copii pe care îi avea. La un moment dat, ea a auzit un zgomot puternic venind din camera bebeluşului şi a fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat.

Tânăra mamă a fost la un pas când şi-a văzut băieţelul de 5 ani cu un pistol în mână şi pe bebeluşul din pătuţ plin de sânge. Copilul care a descărcat arma asupra frăţiorului său şi-a dat imediat seama ce a făcut şi şi-a cerut iertare: "Îmi pare rău, mami. L-am împuşcat pe Corbin", a spus el, speriat.

"M-am dus în cameră şi am luat bebeluşul în braţe. L-am ţinut aşa cinci minute. Era plin de sânge şi nu mai mişca. Probabil a apăsat pe trăgaci gândindu-se că e într-o emisiune de televiziune", a declarat mama îndurerartă, potrivit The Mirror.

Femeia nu ştia că are un pistol în casă

Arma cu care băieţelul şi-a omorât fratele îi aparţinea bunicului său, care o deţinea fără ştirea nimănui. Omul spune că nu-şi poate explica cum a ajuns copilul la pistol, mai ales că arma era încuiată într-un sertar. Poliţia investighează acest caz, dar oamenii legii au precizat, pentru sursa citată, că nu se îndoiesc de faptul că această tragedie a fost un accident.

Mai multe