Un bărbat a cheltuit o avere ca să arate ca Madonna VIDEO

26 februarie 2015 14:02   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a cheltuit în jur de 175.000 de dolari pe operații estetice, machiaje, coafuri și haine ca să semene cu idolul său, Madonna.

Adam Guerra (31 de ani) a dus admirația sa pentru faimoasa cântăreață la extrem. Încă de la 18 ani, când a început să se deghizeze în diverse personaje pentru spectacolele sale, transsexualul a avut foarte mare succes atunci când a interpretat-o pe Madonna. Atunci a început să facă orice pentru a semăna cât mai mult cu celebra artistă, scrie huffingtonpost.com.

Trăiește din show-urile în care o imită pe Madonna

Adam Guerra a fost supus la peste 18 intervenții chirurgicale, pe care a cheltuit aproximativ 75.000 de dolari, pentru ca înfățișarea sa să se apropie de cea a Madonnei. În plus, el a achiziționat costume, bijuterii și accesorii în valoare de 100.000 de dolari, pe care le-a valorificat în show-urile în care a interpretat-o pe cântăreață.

"În Madonna, am văzut o persoană care a plecat de jos și a ajuns foarte sus, care a fost ea însăși și căreia nu i-a păsat ce crede lumea. Toată lumea voia să fie ca ea", a mărturisit americanul, care în prezent câștigă bani din show-urile în care o imită pe Madonna.

A dat 150.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian

Adam Guerra nu este singurul bărbat care a cheltuit foarte mulți bani pentru a semăna cu o celebritate de sex feminin. Jordan Parke este un britanic care a dat 150.000 de dolari pentru a fi copia fidelă a lui Kim Kardashian, însă rezultatul este dezastruos.

Mai multe