Un bărbat a încercat să poarte tocuri o zi întreagă! Rezultatul experimentului l-a surprins VIDEO

25 iunie 2015 20:53   Internațional
Ultima actualizare:

Brandon Cohen a hotărât să realizeze un experiment pentru a demonstra că plângerile femeilor în legătură cu pantofii cu toc sunt nejustificate. Ceea ce a realizat la sfârșitul acestuia l-a făcut să își schimbe drastic opinia.

Brandon Cohen a afirmat, înainte să realizeze acest experiment, că găsește femeile pe tocuri irezistibile, însă că nu tolerează deloc tendința acestora de a se plânge în legătură cu acest tip de pantofi. Pentru a demonstra faptul că atitudinea femeilor față de aceștia este nejustificată, a realizat el însuși un experiment în care a trebuit să poarte pantofi cu toc o zi întreagă.

Iată cum a decurs experimentul

Bărbatul și-a cumpărat o pereche de pantofi cu toc stiletto și a început ziua în mod obișnuit. Cu toate acestea, nici nu a ieșit bine din casă, că a realizat imediat că acei pantofi îi vor provoca dureri insuportabile: „Deja mă dor foarte tare picioarele”, spune bărbatul în videoclip.

Pe lângă durerile resimțite, Brandon a avut ghinionul de a atrage privirile trecătorilor, care nu s-au abținut de la comentarii răutăcioase.  Nici colegii lui de serviciu nu au fost prea încântați când l-au văzut purtând tocuri. Cu toate acestea, bărbatul a continuat experimentul.

După câteva ore, acesta a început să empatizeze cu femeile, pe care le acuzase înainte că se plâng prea mult: „E cam nasol, dar asta este viața mea pentru azi. E greu să fii fată”, a fost una dintre primele impresii ale lui Brandon.

Situația lui s-a înrăutățit cu fiecare oră în plus petrecută pe tocuri: „Înțeleg complet acum. Vreau să-i omor pe toți din jurul meu”, a spus Brandon, referindu-se la faptul că femeile sunt mai tot timpul nervoase și arțăgoase.

La sfârșitul zilei, acesta plănuia să iasă în club și să danseze, însă nu a mai rezistat, deoarece îl dureau prea tare picioarele de la pantofii cu toc. Acesta a spus că va merge acasă, va lua niște medicamente pentru durere și, în cele din urmă, va merge la culcare. Mai mult, Brandon a mai spus că nu ar mai supraviețui încă o zi pe tocuri.

Mai multe