Un bărbat a violat doi ponei, în mijlocul pădurii

27 ianuarie 2015 16:01   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu doi ponei, pe care i-a furat de la o fermă.

Alan Barnfield, în vârstă de 44 de ani, a fost reținut de poliția din Doncaster, Anglia, după ce câțiva vecini au reclamat faptul că bărbatul a sustras doi ponei de la o fermă și i-a dus în pădure, în august 2012. Bărbatul a fost văzut legând cele două animale de gât și plecând cu ei, într-o zonă întunecoasă a pădurii din vecinătate, scrie Mirror.co.uk.

Procurorul care se ocupă de caz a declarat că britanicul a violat cele două animale și că în momentul arestării acesta era foarte transpirat și mirosea puternic a cai. În plus, polițiștii care l-au arestat au găsit în telefonul lui mobil imagini cu scene sexuale între oameni și diverse animale.

Stăpâna ceor doi ponei, Jodie Walton, a declarat că i-a examinat pe aceștia, iar unul dintre ei părea foarte afectat de cele întâmplate.

Alan Barnfield a negat toate acuzațiile care i se aduc legate de violarea celor doi ponei și susține că ieșise la o banală plimbare.

Mai multe