Un bărbat s-a dat drept șofer de Uber, după care a violat și jefuit o tânără

18 august 2019 22:04   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat din Mexic s-a dat drept șofer al companiei Uber, ulterior jefuind și violând o tânără. Acesta a fost identificat și reținut de poliția mexicană.

Persoanele care circulă des folosind platforme de tip ridesharing trebuie să verifice de două ori înainte de a se urca în mașina cu pricina. Un incident care a avut loc recent în Mexic confirmă această regulă. Întâmplarea nefericită a avut loc la sfârșitul lunii iulie, poliția mexicană reușind să-l identifice și să-l captureze pe presupusul șofer Uber.

Acesta se numește Alberto N. În ziua incidentului, bărbatul a luat în mașina sa o tânără care pleca dintr-un bar și care solicitase serviciul Uber. La sosirea mașinii, tânăra a observat că plăcuțele de înmatriculare ale automobilului nu corespundeau cu cele indicate pe aplicația Uber. Întrebându-l pe șofer care este cauza, acesta a explicat că ar fi vorba de o neregulă cu soft-ul companiei. 

Totuși, în timp ce se afla în mașina bărbatului, tânăra a observat și alte lucruri care au pus-o pe gânduri și încercat să-i scrie tatălui ei pe Whatsapp, însă șoferul i-a smuls imediat telefonul mobil din mână, potrivit presei internaționale.

Tânăra a încercat să sară din mașină, însă bărbatul blocase ușile vehiculului. Ulterior, acesta a oprit mașina într-un loc ferit, i-a cerut clientei sale să-i dea tot ce avea de valoare la ea și apoi a abuzat sexual de aceasta. După ce și-a jefuit și și-a agresat sexual clienta, șoferul a plecat din nou cu mașina, însă pe drum a derapat și a făcut un accident ușor. Aceasta a fost și scăparea victimei, care a cerut ajutorul șoferilor aflați în trafic, iar individul a fugit de la locul accidentului. Ulterior, după ce fata a depus plângere la poliție, în urma anchetei demarate de polițiști, agresorul a fost identificat și prins. 

Mai multe