Un călugăr a câștigat Vocea Rusiei! Iată cum a cântat în finală

28 decembrie 2015 19:13   Internațional
Ultima actualizare:

Un călugăr ortodox a reușit să câștige aprecierea publicului în finala concursului de talente Vocea Rusiei. Bărbatul a obținut 76 la sută din voturi, câștigând marele premiu în defavoarea celorlalți trei concurenți care au ajuns în ultima etapă a emisiunii.

Fotiy, cu numele său de mirean, Vitaliy Mochalov, a interpretat melodia „Per Te” pe scenă, un cântec italian din anii ’60 cu care și-a pus în valoare timbrul vocal deosebit, potrivit ortodox.md. Peste 940.000 de mesaje și apeluri telefonice au fost trimise în favoarea ieromonahului.

Iată cum a impresionat publicul

“Apariţia mea pe scenă a entuziasmat şi agitat oamenii. Când te uiţi la televizor, nu te aştepţi să vezi aşa ceva. Vrei să te relaxezi şi să te distrezi. Şi, dintr-o dată, vezi un preot. Se pare că prezenţa mea la acest concurs le-au reamintit de existeţa conştiinţei, a sufletului şi a păcatelor. Oamenii mi-au scris şi îmi spun că, după ce m-au văzut la televizor, vor să meargă la biserică”, a declarat Fotiy, citat de ortodox.md.

În urma concursului, călugărul a obținut titlul de Vocea Rusiei, un contract cu Universal Music Russia și un automobil marca Lada XRay.

Mai multe