Un elev a căzut de la balconul liceului și se află în stare gravă

10 mai 2017 17:24   Internațional
Ultima actualizare:

Un tânăr a căzut de la balconul școlii în care acesta era elev. Autoritățile au fost sesizate miercuri, 10 mai, în jurul orei 9:00 și s-au grăbit să ducă adolescentul la spital. Starea acestuia este necunoscută, însă se crede că ar avea fracturi serioase.

Tânărul în vârstă de 18 ani a căzut miercuri dimineața, 10 mai, de la balconul ”New Charter Academy” din Ashton, Tameside, potrivit celor de la Manchester Evening News. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului și l-au transportat la spital, însă starea lui este destul de gravă.

”Poliția a fost sunată în jurul orei 9 dimineața de către conducerea școlii, spunându-i-se că un tânăr în vârstă de 18 ani se află în stare critică, după ce a căzut de la balcon. Acesta a fost transportat la spital de urgență”, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit The Sun.

Autoritățile anchetează în acest moment natura incidentului și vor stabili dacă acesta a căzut în mod accidental sau a fost împins, cât și locul de unde acesta a căzut, pentru a decide cât de sigur este balconul.

”Cu durere vă anunțăm că un student a fost dus la spital de urgență, în urma unui accident produs în această dimineață. Cooperăm cu autoritățile pentru a stabili natura incidentului. Toate gândurile și rugăciunile sunt alături de familia acestuia și vom face tot ce ne stă în putiință să-i ajutăm și sprijini pe parcursul acestor momente grele. Școala rămâne deschisă, nefiind niciun risc pentru studenți

Mai multe