Un imigrant s-a ascuns într-o valiză pentru a ajunge în Marea Britanie

6 iulie 2016 20:26   Internațional
Ultima actualizare:

La granița dintre Italia și Elveția, polițiștii au făcut o descoperire cel puțin surprinzătoare. Un cetățean din Eritreea voia să ajungă ilegal în Marea Britanie, așa că a găsit o modalitate inedită de a face acest lucru: s-a ascuns într-un geamantan.

Tânărul are în jur de 20 de ani și înălțimea de 1,82 m, așa că întreaga călătorie nu i-a fost prea comodă. A reușit cu stoicism să reziste 45 de minute fără a se plânge, dar durerile cauzate de poziția incomodă i-au pus capac. Pasagerii unui tren care plecase din Milano au alertat autoritățile atunci când au început să audă gemete suspecte din direcția valizei. 

Bărbatul s-a "autodeghizat" în bagajul prietenului său, care la momentul în care a fost descoperit de polițiști se afla în toaleta trenului, notează Daily Mail. Geamantanuș a fost scos de oamenii legii pe peronul gării din Chiasso, unde imigrantul s-a eliberat singur din strânsoare. Scopul bărbatului din Eritreea a fost să străbată Europa pentru a ajunge în Marea Britanie. Atât cel din valiză, cât și celălalt bărbat din toialetă călătoreau fără acte și au fost trimiși înapoi în Italia.

Mai multe