Un luptător de K1 şi-a desfigurat iubita în bătaie. Cât va sta după gratii

27 septembrie 2016 15:11   Internațional
Ultima actualizare:

A snopită în bătaie de iubit în timp ce dormea. Brogan Sloan (21 de ani), din Marea Britanie, s-a trezit sub o ploaie de pumni, după ce iubitul ei Dominic McCluskey (21 de ani) a făcut o criză de gelozie. Bărbatul, care e luptător de arte marţiale, a lăsat-o într-o baltă de sânge după ce a găsit nişte mesaje mai vechi în telefonul fetei. Sentinţa judecătorilor: doar 13 luni de închisoare.

Bărbatul i-a rupt câteva coaste şi nasul, i-a învineţit ochii şi i-a dat un dinte jos. Totul s-a întâmplat în februarie 2016, când Dominic a profitat de faptul că iubita lui dormea şi a început să-i verifice telefonul. Nişte mesaje mai vechi l-au scos din minţi pe luptător care a început să-şi lovească fără milă iubita.

A lovit-o timp de o oră şi târât-o prin dormitor până a lăsat-o într-o baltă de sânge. Judecătorii au dat recent sentinţa: doar 13 luni de închisoare. Femeia, care este şi mama unui băieţel de 2 ani, consideră că pedeapsa este mult prea mică.

“Am crezut că voi muri. Chiar nu m-am gândit că am să scap cu viaţă din mâinile lui. Tot ce vedeam şi mirosem era sânge. Mi-am pierdut şi un dinte şi aproape că nu puteam respira. Dominic ştia exact ce face pentru că e luptător de K”, a declarat Brogan potrivit The Sun.

Tânăra a mai spus că sentinţa i se pare o glumă şi că bărbatul merita să stea mult mai mult după gratii.

Mai multe