Un mister şocant! Locuitorii din satul adormit sunt înnebuniţi după sex

1 mai 2015 16:47   Internațional
Ultima actualizare:

Satul Kalchik este lovit de o boală misterioasă! 14% din cei 600 de locuitori ai acestei localităţi din Kazahstan, care dorm şi câte şase zile la rând, s-au trezit cu o poftă nebună de sex. Doctorii sunt uluiţi de fenomen.

Medicii nu au reuşit să descopere din ce cauză 84 de oameni care trăiesc în Kalchik, localitate din nordul Kazahstanului, suferă de boala somnului de 4 ani. Faptul că acum au început să apară efecte secundare care constau în pofte nebuneşti de sex i-a pus la mare încurcătură pe cei care studiază ciudăţeniile care se petrec în Kalchik, supranumit “satul blestemat”, din nordul Kazahstanului. Multe dintre femeile lovite de boala inexplicabilă au devenit femei de moravuri uşoare, iar bărbaţii se luptă să-şi controleze poftele nebuneşti de sex, scrie “Daily Mail”.

Sătucul pare pustiu

Prima persoană care a adormit subit şi nu s-a mai trezit, în aprilie 2010, a fost Lyubov Belkova. Femeia, de peste 50 de ani, vindea haine la piaţă, când a fost cuprinsă deodată de somn. S-a mai trezit după 6 zile. Ceilalţi 516 locuitori trăiesc cu groaza că vor adormi şi nu se vor mai putea trezi, precum cei care deja nu mai pot fi smulşi din somnul letargic. Ei au fost internaţi în spital, vara trecută, iar doctorii nu ştiu cum să-i mai facă să se scoale. Cei care au reuşit totuşi să se trezească se confruntă cu stări groaznice de oboseală, pierderi de memorie şi pofte de nebuneşti de sex.             

Mina de uraniu e de vină?

Unii suferă de cumplite halucinaţii. Medicii au exclus că pacienţii ar fi victimele unor infecţii virotice sau bacteriene, cum ar fi meningita. Cercetătorii nu au reuşit nici să descopere vreo substanţă chimică în sol sau apă care ar putea să cauzeze misterioasa boală a somnului. Mulţi localnici cred însă că nenorocirea ar putea proveni de la o fostă mină sovietică de uraniu, dezafectată, din apropiere. Însă minerii care au lucrat în mină nu au fost afectaţi. Testele au arătat că nivelul de radiaţii la vechea mină este de 16 ori mai mare decât cea normală.

Mai multe