Un model sexy care cântă fals sau o solistă talentată? Cine a primit mai mulți bani pe stradă

13 aprilie 2017 17:01   Internațional
Ultima actualizare:

Una este o cântăreață talentată, cealaltă este un fotomodel super-sexy, dar amândouă s-au luat la întrecere pentru a vedea cine câștigă mai mulți bani de la trecători. Cea îmbrăcată sumar și care cântă foarte fals sau solista îmbrăcată decent și cu o voce minunată?

Cele două tinere s-au așezat în apropiere de Palatul Parlamentului, din Londra și au dat fiecare ce e mai bun pentru a-i impresiona pe trecători. Cântăreața Louisa Bake (25 de ani) a interpretat una dintre piesele cmopuse de ea, în timp ce blondina Jodie Western (26 de ani) a ales să cânte celebra piesă „Bătrânul McDonald avea o fermă”, după cum precizează Daily Mail.

Cele două fete au fost urmărite îndeaproape de o echipă de videografi și fotografi și s-au amuzat copios pe seama blondinei îmbrăcate în costum de baie roz care deși cânta foarte fals, atrăgea atenția prin firea sa plăcută și prin faptul că era aproape dezbrăcată pe o vreme destul de rece. La rândul ei, Louisa a preferat să facă ce știe ea mai bine, să încânte trecătorii cu vocea sa minunată. N-o să vă vină să credeți cine a câștigat mai mulți bani.

Mai multe