Un polițist obliga victimele violate să se bată între ele dezbrăcate

24 mai 2016 13:20   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Carolina de Sud a dat în judecată tot departamentul de poliție din Horry County. Ea susține că detectivul care ar fi trebuit să investigheze cazul ei a abuzat-o sexual. Mai multe femei susțin că au sunat la poliție după ce au fost violate, dar detectivul Troy A. Large le-a obligat să se dezbrace și să se bată.

Jane Doe a sunat la poliție după ce a fost violată, în speranța că oamenii legii vor face tot ce trebuie pentru a găsi vinovatul și pentru a-l pedepsi. Doi detectivi au venit la fața locului. Unul dintre ei, Troy A. Large, veteran la departamentului deHorry County, i-a spus femeii că este frumoasă și că înțelege de ce violatorul s-a simțit excitat de fizicul ei, scrie vice.com.

Dosarul a fost închis, iar violatorul lui Jane Doe nu a fost arestat. Troy Large a continuat să o abuzeze pe Jane. La vremea aceea, femeia se lupta pentru custodia copiilor ei, iar detectivul s-a oferit să o ajute. În schimb, el i-a cerut să ia parte la o bătaie cu femei goale. Desigur, spectatorii acestui show erau doar bărbați, prietenii lui Troy.

Hărțuirea sexuală a continuat. Detectivul a încercat să îi facă avansuri, deși femeia îi explicase clar că nu vrea să aibă de-a face cu el în acest sense. Când l-a raportat la poliție pentru a doua oară, colegii lui de breaslă s-au sesizat și au deschis o anchetă. Procesul este în plină desfășurare, mai multe femei acuzându-l pe Troy Large că a abuzat de autoritatea lui pentru a le hărțui sexual. 

Mai multe