Un șofer a ajuns de râsul internetului! Ce a făcut cu telefonul

11 septembrie 2015 10:37   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns faimos pe internet din cauza unei gafe. A confundat casetofonul cu locul unde îți poți băga telefonul.

Trevor Thomas s-a întors la compania de unde a cumpărat mașina ca să se plângă că are iPhone-ul zgâriat. Bărbatul nu știa că acela e un casetofon și și-a băgat telefonul în locul unde se pun casetele. Un angajat al companiei a pus o imagine pe rețeaua de socializare Twitter, în care arată cum a procedat Trevor și cum și-a distrus iPhonul. Fotografia a devenit virală iar internauții l-au făcut de râs pe șoferul necunoscător, potrivit Buzzfeed.

Și-a distrus telefonul în castefon

Un șofer tânăr a venit cu o mașină veche și s-a plâns că suportorul pentru de încărcare pentru iphone nu merge și că i s-a zgâriat telefonul, a scris angajatul companiei.

În imagine se vede clar cum iPhone-ul este blocat în casetofonul unei mașini mai vechi. Fotografia a devenit virală în doar câteva ore, iar glumele la adresa lui Trevor au fost pe măsură.

“Asta e problema majoră a acestei generații. Dacă lumea nu se învârte în jurul telefonului tinerilor, se simt pierduți. Îmi amintesc de vremea în care singura soluție să dai un telefon era să găsești o cabină telefonică”, “Mi se pare amuzant că mașina a fost făcută înainte să existe smartphone-uri. Unii oameni sunt pur și simplu proști”, acestea sunt doar două din comentariile acide la adresa tânărului.

Cu toate acestea, se pare că totul a fost o glumă de pe site-ul Reddit, de care compania de mașini s-a folosit, fără să explice că nu este adevarată. Trevor este într-adevăr cel care a publicat imaginea, dar pe o altă rețea de socializare, sub formă de glumă, dar a fost furată și inventată o poveste pe seama acestei imagini devenite virale.

Mai multe