Un şofer român a intrat cu maşina în coloana oficială a lui Joe Biden, aflat la Roma

30 octombrie 2021 16:49   Internațional
Ultima actualizare:

Un accident petrecut la Roma, în care a fost implicat un român, face acum înconjurul planetei. Un șofer român, în vârstă de 40 de ani, a intrat cu mașina în coloana oficială a președintelui american Joe Biden, informează presa din Italia.

Un şofer român, în vârstă de 40 de ani, a intrat cu maşina în coloana oficială a preşedintelui american Joe Biden, aflat la Roma într-o vizită oficială, şi a tamponat una din maşinile blindate ale corpului diplomatic american, informează Corriere della Sera, citată de Digi24. În urma impactului, şoferul român a fost rănit la o mână dar nu în grav, conform presei italiene.

Accidentul s-a produs în centrul Romei, după ce preşedintele american s-a întâlnit la Vatican cu papa Francisc şi înaintea primirii lui Biden, la sediul palatului din Quirinale, de către preşedintele Italiei, Sergio Mattarella. Președintele Joe Biden a ajuns în Italia joi noapte și se află în Europa pentru a participa la două summituri importante. Liderul SUA este așteptat la reuniunile G20.

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, sfătuită de medici să se odihnească două săptămâni. Şi-a anulat toate vizitele oficiale

Gara de Nord din Paris, evacuată în urma unei alerte cu bombă

Mai multe