Un student beat i-a trimis un e-mail profesorului său. Răspunsul genial al acestuia

11 august 2015 9:19   Internațional
Ultima actualizare:

Patrick Davidson a fost norocos atunci când a ales să îi trimită un e-mail domnului Martin, în timp ce se afla în stare de ebrietate. Profesorul a demonstrat că are simţul umorului şi i-a răspuns într-un mod inedit.

Toţi cunoaştem pericolul folosirii gadget-urilor atunci când suntem sub influenţa alcoolului, dar un student nu a ţinut cont de asta şi i-a trimis un e-mail foarte amuzant profesorului său, potrivit Mirror.

Patrick Davidson a avut o noapte de pomină, a petrecut şi a băut, iar apoi s-a hotărât să îi dea un mesaj profesorului său, domnul Martin, în care i-a cerut să prelungească termenul de predare al unei teme. Cu toate acestea, din cauză că era beat, studentul a menţionat şi faptul că profesorul este chel şi i-a spus acestuia că îi va face cunoştinţă cu o domnişoară drăguţă dacă doreşte. Patrick l-a numit pe domnul Martin un "gangster", o remarcă foarte pozitivă la adresa profesorului său.

Reacţia profesorului a fost neaşteptată

Domnule Martin,

Vreau să ştiţi că sunteţi un adevărat gangster şi îmi pare rău că sunteţi chel. Dacă doriţi, vă pot face lipeala cu o fată care să vă dea părul înapoi. Şi vreau să vă mai rog să îmi prelungiţi termenul de predare al eseului. Sunt foarte beat în momentul de faţă şi o să-mi fie rău mâine.

Vă iubesc şi ne vedem luni!”, i-a scris studentul profesorului său.

Deşi mesajul lui Patrick a fost destul de explicit, din fericire pentru el profesorul Martin a avut simţul umorului şi i-a răspuns la fel de amuzant. I-a permis chiar şi să predea tema mai târziu, dar l-a pus în temă cu “problema cheliei”.

Patrick,

Se pare că ai avut o noapte foarte distractivă. O să prelungesc termenul de predare al temei până miercuri, la 11:59. Trebuie să trimiţi lucrarea pe turnitin.com. Te rog să consulţi silabusul pentru informaţii despre cum să faci acest eseu. Apreciez îngrijorarea pe care o ai faţă de chelia mea. Soţiei mele îi place şi nu sunt plătit îndeajuns pentru a-mi permite implanturi de păr.

Pe de altă parte...ce ai băut aseară? Data viitoare când îmi dai mail, aş vrea şi eu o sticlă din ce bei tu, ca să uit tot ce mi-ai zis”, i-a răspuns amuzat profesorul Martin.

Mai multe