Un transsexual s-a tunat ca să arate ca un desen animat

12 noiembrie 2015 23:34   Internațional
Ultima actualizare:

Nu se va opri din schimbări până nu va arăta exact ca personajul preferat! Un transsexual din San Francisco a cheltuit sute de mii de dolari să se transforme în Jessica Rabbit.

Americanul Roger Cassey (37 de ani) a cheltuit 200.000 $ (828.904 de lei) ca să-şi vadă visul împlinit! E atât de obsedat să arate ca personajul de desene animate Jessica Rabbit, încât îşi scoate câteva coaste ca să aibă talia la fel de subţire ca aceasta. Mai întâi s-a transformat în femeie, din Roger a devenit Cassandra.

Şi-a făcut tratamente hor­monale şi o ­operaţie de schim­bare de sex. Are numeroa­se intervenţii chi­rur­­gicale pentru a semăna per­fect cu Jessica Rabbit. Şi-a operat buzele, obrajii, sânii, şoldurile, ­fundul şi şi-a îndepăr­tat mărul lui Adam. Medicii i-au făcut un nas foarte subţire, aşa cum are personajul din desene ani­mate. Însă, din această cau­ză, americanul nu mai poa­te respira. Preferă să se chi­nuiască decât să-şi lărgească nările, ca să nu mai aibă pro­bleme cu respiraţia. Dacă şi-ar mări nasul, nu ar mai semăna cu Jessica Rabbit! Cassey şi-a făcut haine pe coman­dă care arată exact ca ale persona­jului favorit.

S-a dotat şi cu o perucă roşie ce reproduce fidel pletele roşcate ale Jessicăi, podoabă pe care o poartă tot timpul. Îşi vopseşte buzele cu un ruj roşu strident, la fel ca aceasta. Cassandra, fostă Roger, a îndurat dureri mari de pe urma operaţiilor estetice, dar nu îi pare rău. Acum îşi scoate şi câteva coaste, dar nu se teme că va avea de suferit. Nu s-a speriat nici când medicii au avertizat-o că este o intervenţie mult prea riscantă. “Mi-am operat totul. Numai inima nu mi-am mo­dificat-o”, spune americanul.

Mai multe