Un turist s-a aruncat gol de la etaj, după ce a făcut sex cu o prostituată

3 iunie 2017 18:29   Internațional
Ultima actualizare:

Un turist britanic din Thailanda s-a rănit grav după ce s-a aruncat peste balcon, de la etaj, după o partidă de sex cu o prostituată. Polițiștii au fost muți de uimire când au ajuns la fața locului.

Bărbatul, despre care se crede că ar avea în jur de 40 de ani, a mers în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2-3 iunie, la un mic hotel din orașul Pattaya, împreună cu Sittipong Maneekat (35 de ani), o prostituată, după cum precizează Daily Mail.

Pe la ora 5.00 dimineața, după ce turistul s-a culcat cu femeia, s-a aruncat pe geam complet dezbrăcat. Trecătorii au chemat ajutor și l-au filmat pe bărbat în timp ce stătea lungit pe pământ, rănit serios în urma impactului cu solul.

Câțiva martori au încercat să-l acopere pe bărbat cu un prosop și i-au făcut rost și de niște pantaloni scurți, în timp ce medicii de la ambulanță i-au bandajat capul. El a fost dus apoi la spitalul Banglamung din orașul thailandez Pattaya.

Polițiștii nu-l pot identifica pe turist, întrucât pașaportul său se află încă într-un seif din hotel. La rândul ei, prostituata a mărturisit că bărbatul este străin, englez și că nu s-au certat sau bătut, ba chiar s-au simțit bine împreună. Polițiștii au cercetat camera în care au stat cei doi, dar n-au găsit semne de violență, ci doar țigări și prezervative folosite.

Mai multe