Urmărea filme pentru adulţi în timpul orelor de curs. Cum şi-au dat seama colegii de acest lucru VIDEO

14 august 2015 10:26   Internațional
Ultima actualizare:

Un tănăr student a trăit cea mai mare umilinţă a vieţii sale în timpul unui curs desfăşurat în amfiteatrul universităţii în care învaţă.

Când te plictiseşti la ore adesea cauţi activităţi ceva mai interesante care să-ţi ofere senzaţia că timpul scurs nu este pierdut fără rost. Un tănăr student al universităţii din Sidney, Australia a devenit o adevărată vedetă în mediul online după ce colegii l-au filmat în timpul cursurilor vizionând filme porno. Tânărul a accesat site-uri pentru adulţi în timpul orei de curs de pe laptopul pe care teoretic îţi lua notiţe. Ce nu ştia el este că şi colegii săi s-au bucurat de această experienţă, deoarece boxele aparatului au redat conţinutul audio onomatopeic. realizând că râsetele din jurul său se datorează sunetelor provenite din clipul pe care-l viziona, tânărul a părăsit rapid sala de curs în aplauzele colegilor. Vezi clipul mai jos.

Cum a fost posibil acest incident

Accidentul de care tânărul îşi va aminti toată viaţa a fost posibil datorită unei defecţiuni. Mai exact, după o perioadă de timp, datorită uzurii mufei jack pe care o are laptopul o are, dacă nu eşti atent şi nu mişti mufa căştilor pentru un contact perfect, sunetul este redat atât în căşti cât şi pe difuzoarele aparatului.

A fost o glumă?

Cei de la Daily Mail nu au reuşit să-l contacteze pe tânăr pentru a afla cum a fost posibil incidentul, motiv pentru care nici varianta unei farse nu este exclusă.

Mai multe