Urmăriți online sania lui Moș Crăciun! A livrat peste 2 miliarde de cadouri și poartă mască de protecție

24 decembrie 2020 19:06   Internațional
Ultima actualizare:

Anul acesta, până și Moșul s-a conformat regulilor de protecție împotriva coronavirusului! Cum sania lui trasă de reni livrează cadouri în toate locurile globului, riscul e mare, așa că 2020 este anul unui Moș Crăciun „mascat”.

Pe lângă inovația cu masca, traseul lui Moş Crăciun poate fi urmărit în timp real pe site-ul Google Santa Tracker şi, mai mult decât atât, puteţi afla şi câte cadouri a distribuit acesta, tot în timp real! 

Unde puteți urmări activitatea lui Moș Crăciun pe glob

De asemenea, dacă utilizatorii doresc să facă o pauză din urmărirea lui Moş Crăciun pe glob, tot pe Google Santa Tracker aceștia se pot juca și încerca diverse activități puse la bătaie pentru toate tipurile d vârste. Până acum, Moșul a livrat peste 2 miliarde de cadouri și următoarea oprire e în Bangkok, Thailanda.

Pe Google Santa Tracker puteţi vedea şi cât timp îi ia lui Moş Crăciun să ajungă în oraşul dumneavoastră.  Spre exemplu, Moşul va ajunge în România, la Piteşti, la ora 22:20. Până la ora 16:45 a zilei de ajun, 24 decembrie, Moş Crăciun a împărţit deja peste un miliard de cadouri pe glob şi a poposit în Australia, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Indonezia, Japonia, Coreea de Nord, Coreea de Sud şi China.

Ce e Google Santa Tracker

Site-ul a fost lansat prima dată în 2004 de către Google şi simulează urmărirea lui Moş Crăciun în Ajunul Crăciunului pe tot globul. Site-ul a fost inspirat de rivalul său, care l-a depăşit după numărul de vizite, NORAD Tracks Santa, care funcţionează din 1955, potrivit adevarul.ro.

Mai multe