Vedetă Youtube, mamă criminală! Și-a aruncat la gunoi doi copii nou-născuți

9 noiembrie 2020 11:54   Internațional
Ultima actualizare:

Monstru, nu mamă! Alyssa Anne Dayvault (32 de ani) a fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru că și-a aruncat doi copii nou-născuți la gunoi, unul după altul. Tânăra a fost condamnată joi (5 noiembrie) după procesul din octombrie, când un juriu a condamnat-o pentru două acuzații de omucidere prin abuz asupra copiilor, în ciuda absenței sale din instanță. Ea mai are doi copii.

Tânăra a solicitat asistență medicală după ce a născut, iar medicii au fost confuzi să găsească o placentă și un cordon ombilical fără un copil. Ulterior, ea a recunoscut că a născut acasă la North Myrtle Beach, Carolina de Sud, și a aruncat nou-născutul într-un coș de gunoi și a făcut același lucru și în cazul celuilalt copil, relatează The Sun.La acea vreme, judecătorul Steven John a suspendat sentința lui Dayvault până când a fost localizată și adusă în fața instanței. Alyssa Anne Dayvault, un vlogger de pe YouTube, a născut o fetiță în 2017 și un băiat în 2018. Juriul a condamnat-o pentru că a aruncat ambii bebeluși la gunoi, la doar câteva momente după ce i-a născut. În timp ce i-a auzit verdictul, Dayvault a cerut în lacrimi judecătorului să-și reconsidere sentința, care nu include condiționarea condiționată.

Mama ucigașă și-a cerut scuze în fața instanței

„Vreau doar să-mi cer scuze”, a spus ea, apoi s-a referit la celelalte fiice ale sale. „Sper că într-o bună zi mă vor ierta pentru ceea ce am făcut.” Dayvault și-a cerut scuze și fostului ei iubit Chris Matechen, care a fost tatăl copiilor, precum și părinților săi. "Vreau în mod special să-mi cer scuze față de familia Matechen. Nu am vrut niciodată să fac nimic. Nu am făcut niciodată rău nimănui. Am făcut o greșeală oribilă în acțiunile mele. Nu aș face niciodată nimic pentru a face rău cuiva, în special unui copil", a spus ea plângând.  Avocatul apărării  Sharde Crawford, a susținut că Dayvault suferea de probleme de sănătate mintală

Mai multe