Victimele cuplului Clinton o "bântuie" pe Hillary: „El m-a violat, iar ea m-a amenințat”

10 octombrie 2016 10:25   Internațional
Ultima actualizare:

Dezbaterea electorală de duminică, 9 octombrie, a fost de departe cea mai dură de până acum, iar candidații în cursa pentru Casa Albă nu și-au arătat niciun fel de menajament. În ceea ce-l privește pe Donald Trump, acesta dorit o dezbatere „fără mănuși” și a adus în prim-plan martori ale acțiunilor compromițătoare ale cuplului Bill – Hillary Clinton.

Donald Trump a oferit în cadrul unei conferințe de presă, dreptul la replică a patru femei – Kathleen Willey, Juanita Braddrick, Kathy Shelton și Paula Jones. Acestea susțin că au fost în trecut  victimele abuzurilor lui Bill și Hillary Clinton, informează Daily Mail.

Juanita Broadrick, o asistentă medicală care îngrijește pacienții la domiciuliu, a povestit că a fost violată de Bill Clinton pe vremea când era procuror general. „Acțiunile lui sunt mai grăitoare decât cuvintele sale. Poate că domnul Trump a spus câteva cuvinte urâte, dar Bill Clinton m-a violat, iar Hillary Clinton m-a amenințat. Nu cred că există termen de comparație”, a afirmat Juanita, potrivit sursei citate.

La rândul ei, Kathy Shelton a mărturisit că a fost violată la vârsta de 12 ani de un bărbat pe care Hillary Clinton l-a apărat în fața curții de judecată. Shelton a acuzat-o pe Hillary că a ignorat drama unui copil, apărând un delict grav al unui infractor. „La cei 12 ani pe care-i aveam atunci, Hillary m-a supus la o experiență pe care un copil de 12 ani n-ar trebui să o aibă. Și mai și afirmă că luptă pentru femei și copii. A fost întrebată anul trecut ce s-a întâmplat, iar ea a declarat că datoria ei era de a-și apăra clienții, chiar dacă au comis sau nu un delict.”

Paula Jones, care a câștigat 800.000 de dolari din procesul contra lui Bill Clinton în care l-a acuzat că a agresat-o sexual, a declarat că îl susține pe Trump în cursa pentru Casa Albă: „Cred că oricine ar trebui să-l susțină...este o persoană bună. Nu este ceea ce afirmă alții că este, precum Hillary.”

Kathleen Willey, la rândul ei, îl acuză pe Bill Clinton că a hărțuit-o sexual și se declară în favoarea candidatului republican.

Juanita Broadrick a povestit în detaliu într-un interviu din 1999 cum a fost violată de bill clinton în camera unui hotel din Arkansas: 

"A început să mă muște de buza de sus, iar eu am încercat să-l îndepărtez de mine. Apoi, m-a bruscat și măa aruncat în pat. Am fost foarte speriată și am încercat să scap de el și i-am spus ferm «Nu», că asta nu trebuia să se întâmple, dar el nu m-a ascultat. Am fost foarte panicată. Ajunsesem până în moemntul când a trebuit să devin zgomotoasă, știți, să strig «Te rog încetează». În acel moment m-a apăsat pe umărul drept și m-a mușcat de buză. Când totul s-a terminat, s-a ridicat, iar eu încă plângeam. El s-a îndreptat către ușă și și-a pus calm ochelarii la ochi. Înainte de a ieși pe ușă mi-a spus: «Ai face bine să pui niște gheață acolo (la buza unde a mușcat-o - n.r.)»".

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe