VIDEO A rămas în sânii goi pe podium, la un concurs de Miss

28 ianuarie 2015 10:17   Internațional
Ultima actualizare:

O americancă, care reprezenta orașul Beverly Hills la concursul de frumusețe Miss California 2015, a avut parte de un moment jenant în timp ce defila pe podium într-un costum de baie.

Chanelle Riggan ș-ia dorit să devină cunoscută odată cu participarea la Miss California, dar nu și-a imaginat niciodată că va deveni subiect de presă internațională, odată cu defilarea ei în bikini. În momentul în care frumoasa blondă a urcat pe podium să-și etaleze corpul impecabil, într-un costum de baie, ea și-a smuls voalul legat la spate. Odată cu acesta i s-a dezlegat și sutienul, sânii defilând și ei în toată splendoarea lor, spre entuziasmul celor prezenți, informează Mirror.co.uk.

În ciuda momentului jenant, Chanelle Riggan a reușit să-și revină și și-a continuat parada, în aplauzele publicului. Toată scena a fost filmată cu telefonul mobil și apoi încărcată pe Internet, devenind în scurt timp virală.

Se pare că momentul de glorie neplanificată i-a purtat noroc blondei voluptoase, ea clasându-se pe locul patru în cadrul concursului de frumusețe. "În seara asta mi-am rupt sutienul din greșeală și mi-am arătat sânii publicului de la Miss California. Dar, mai presus de asta am ocupat locul patru din cele 120 de participante la Miss California 2015, deși m-am aflat pentru prima oară la o astfel de conpetiție la nivel de stat. Nu-mi vine să cred că m-am clasat în primele cinci locuri. Mă simt incredibil de binecuvântată în această seară!", a mărturisit Chanelle Riggan pe o rețea de socializare.

Mai multe