VIDEO Avion militar prăbușit în Ucraina. Tragedia a făcut cel puțin 22 de morți

26 septembrie 2020 0:14   Internațional
Ultima actualizare:

Un avion de transport al armatei ucrainene s-a prăbușit vineri seară în regiunea Harkov din estul țării. Accidentul s-a soldat cu 22 de morți și doi răniți grav, au declarat forțele aeriene naționale într-un comunicat de presă.

Potrivit AFP, printre persoanele decedate sunt și elevi ai unei școli militare. Alte două persoane sunt date dispărute, a anunțat ministrul de Interne.

În total, la bordul avionului se aflau 28 de persoane – șapte membri ai echipalului și 21 de studenți. „Este un șoc. Deocamdată nu au fost stabilite cauzele”, a spus ministrul. Avionul s-a prăbușit la aterizarea pe un aeroport militar din apropiere de Harkov. Epava a luat foc după prăbușire, informează Digi 24.

„Au fost găsite cadavrele a 22 de persoane, două au fost rănite și căutarea a patru persoane continuă”, se arată în comunicatul Serviciului de Urgență din Ucraina, preluat de Reuters. Avionul implicat în accident este o aeronavă militară de tip Antonov An-26.

Harkov Valisi Aleksey Kuçer uçak kazasında ölü sayısının 22'ye yükseldiğini duyurduhttps://t.co/1djBvE8tNK pic.twitter.com/YZYa32yijB — BirGün Gazetesi (@BirGun_Gazetesi) September 25, 2020

Harkov Valisi Aleksey Kuçer uçak kazasında ölü sayısının 22'ye yükseldiğini duyurduhttps://t.co/1djBvE8tNK pic.twitter.com/YZYa32yijB

— BirGün Gazetesi (@BirGun_Gazetesi) September 25, 2020

Mai multe