VIDEO I-a dărâmat casa în timp ce o cerea în căsătorie

14 decembrie 2014 15:19   Internațional
Ultima actualizare:

Un tânăr olandez, foarte îndrăgostit de iubita lui, a vrut să se asigure că îi face prietenei o cerere în căsătorie de care îşi va aminti peste ani, cu drag. Dar nu a fost deloc aşa cum şi-a dorit el.

Bărbatul a vrut să îşi surprindă iubita cu un gest ieşit din comun: a vrut să o ceară de nevastă chiar de la fereastra dormitorului ei, cu un cântec romantic, asemeni celebrului Romeo. Din nefericire, însă, cererea inedită în căsătorie nu a ieşit aşa cum şi-a planificat olandezul, potrivit metro.co.uk.

Macaraua care urma să îl ajute să ajungă la fereastra iubitei s-a răsturnat. Bărbatul a avut nevoie de ajutorul echipajelor de intervenţie, iar casele din preajmă au avut de suferit de pe urma acestui incident. Locuitorii din zonă au fost evacuaţi de urgenţă. Din fericire, nimeni nu fost rănit.

Imagini incredibile cu incidentul de proporţii

Totul e bine când se termină cu bine! Deşi cererea în căsătorie a fost una nereuşită, tânăra a acceptat să fie soţia bărbatului îndrăgostit. Mai mult decât atât, în prezent, cei doi iubiţi îşi sărbătoresc logodna la Paris.

Mai multe