VIDEO I s-a făcut rău când a găsit asta în McNugget-ul cumpărat. Vezi cum se fac aceste specialităţi McDonald`s

24 ianuarie 2015 22:04   Internațional
Ultima actualizare:

O vizită la un restaurant din lanţul McDonald`s s-a încheiat cum nu se putea mai rău pentru o femeie din Marea Britanie şi fiica ei, după ce în McNugget-ul comandat celei mici, femeia a găsit un vierme.

O asemenea experienţă poate deveni una îngrozitoare şi poate transforma un fan al mâncărilor fast-food într-o persoană care să nu mai calce niciodată într-ul astfel de local. Este cazul lui Nikki Sanders, o mamă de 30 de ani care s-a dus însoţită de fetiţa ei(4 ani) într-un restaurant McDonald`s din Tamworth, Marea Britanie. Deşi era mâncarea preferată a micuţei, în acea zi, aceasta nu a dorit să guste, prin urmare, mama ei a decis să mănânce ea meniul McNugget.

După prima muşcătură Nikki a rămas îngrozită."Sunt foarte pretenţioasă în ceea ce priveşte mâncarea, iar când m-au uitat la nugget-ul din mână şi am văzut chestia aia care semăna a vierme, m-am albit. Sunt feicită că Emily a decis să nu mănânce şi nu i s-a întâmplat ei această oroare. un lucru bun totuţi s-a întâmplat după această experienţă foarte neplăcută. Am renunţat să mai mănânc carne procesată şi alimentaţia mea este una mult mai sănătoasă acum", a declarat femeia pentru mirror.co.uk.

Neil, soţul femeii a declarat pentru Birmingham Mail referitor la acest incident."Arată ca un vierme, dar nu putem fi 100% siguri până când nu se fac analizele corespunzătoare. Oricum indeferent ce ce ar fi fost, nu avea ce să caute acolo". Purtătorul de cuvând al lanţului de restaurante şi-a cerut scuze pentru acest incident şi a anunţat demararea unei anchete interne pentru a stabili cine se face vinovat de această întâmplare şi a reafirmat faptul că siguranţa alimentară este una din cele mai importante obiective ale companiei şi că nu se face rabat de la aceasta cu bună ştiinţă.

Mai multe