VIDEO Incredibil! Un bebeluş a supravieţuit 5 zile într-un canal

24 noiembrie 2014 10:17   Internațional
Ultima actualizare:

La nici 24 de ore după ce s-a născut, bebeluşul a fost aruncat de propria mamă într-un canal de colectare a apei. Din fericire, după cinci zile de suferinţă, micuţul a fost salvat de doi biciclişti.

Un caz incredibil a şocat Australia! O femeie de 30 de ani, din New South Wales, şi-a aruncat bebeluşul abia născut într-un canal pentru a scăpa de el.

Deşi a căzut de la o înălţime de 2,4 metri şi a stat acolo timp de cinci zile, micuţul a supravieţuit în mod miraculos. El a fost salvat de doi biciclişti, care treceau întâmplător prin zonă. Iniţial, David Otte şi fiica lui de 18 ani, Hayley, au crezut că este vorba de o pisică care a căzut în canal, dar când s-au apropiat au constatat cu stupoare că este vorba de un bebeluş.

Şase oameni, dintre care trei poliţişti, s-au chinuit să ridice capacul de ciment, care acoperea parţial canalul şi să-l salveze pe micuţ. Băieţelul era înfăşurat într-o păturică şi nu avea răni grave. El a fost dus de urgenţă la spitalul de copii Westmead şi este în stare stabilă.În urma unei anchete, autorităţile au găsit-o pe mama bebeluşului, o femeie de 30 de ani şi au acuzat-o de tenttivă de ucidere.

 

Mai multe