VIDEO N-o să crezi cum arată soțul tinerei din imagine! Toți au rămas înmărmuriți

27 ianuarie 2015 17:18   Internațional
Ultima actualizare:

Richard Lugner, unul dintre cei mai cunoscuţi miliardari ai Europei, s-a făcut bărbat de casă şi s-a însurat cu o tânără sexy, mai tânără decât el cu 57 de ani.

Vorbim despre miliardarul austriac Richard Lugner, care la venerabila vârstă de 81 de ani, a dat peste dragostea "adevarată" şi s-a însurat cu fostul iepuraşul Playboy Kathy Schmitz, în vârstă de 24 de ani, notează publicația britanică Daily Mail.

Importantul eveniment a avul loc in septembrie anul trecut, la Viena, la vestitul Palat Schonbrunn, iar ceremonia a fost una ca de poveste, din care rochiile de gală şi caleştile nu au lipsit. Evenimentul a acaparat privirile a zeci de curioşi adunaţi să vadă celebrul cuplu.

Richard Lugner este un cunoscut miliardar din Austria, cu o avere de peste 9 miliarde de euro şi totodată un important personaj al scenei mondene internaţionale.

Acesta a atras atenţia presei în momentul în care s-a decis să îşi oficializeze relaţia cu tânăra sexy, Kathy Schmitz cu care avea o relaţie de doar şase luni. Cei doi şi-au dat seama că se iubesc enorm şi că sunt pregătiţi să facă următorul pas.

Anul trecut, în februarie,  presa internaţională a dezvăluit că miliardarul austriac a ofertat-o pe Kim Kardashian cu jumătate de milion de dolari pentru a accepta propunerea lui de a îl însoţi la Balul Operei din Viena. Chimia dintre cei doi nu a fost pe placul octogenarului, declarând că este "enervantă".

Mai multe