VIDEO Și-a violat fetița, a împușcat-o și i-a făcut avort acasă cu un umeraș

30 ianuarie 2015 14:59   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 46 de ani, a povestit ororile prin care a trecut din cauza tatălui său, după ce mama ei a plecat de acasă.

Judy van Niekerk avea doar șase ani când mama sa nu a mai putut să îndure jignirile și bătăile soțului său și a decis să-l părăsească. După plecare sa de acasă, fetița a fost transformată de tatăl său, Noah Walsh, în femeia casei, punând-o să gătească și să spele pentru cei cinci frați ai ei. În plus, oribilul tată a adus-o în patul conjugal și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el.

"Eram doar un copil când a început să mă violeze. Mă durea tot coprul după aceea. Mă lăsa confuză și simțeam că nu valorez nimic", a povestit ea pentru ziarul Mirror.

Copilăria ei a devenit un calvar, căci tatăl nu a lăsat-o să meargă niciodată la școală pentru a nu-și face prieteni, cărora să le povestească prin ceea ce trece acasă. Mai mult, el a terorizat-o și a amenințat-o că o omoară cu cuțitul dacă va povesti cuiva ce îi face. La un moment dat, acesta a împuscat-o în piept, dar Judy, care avea atunci 14 ani, a scăpat cu viață și le-a spus polițiștilor că s-a rănit singură.

Englezoaica a rămas de trei ori gravidă cu tatăl ei, dar nu a adus pe lume niciun copil. A pierdut prima sarcină și a făcut două avorturi. Primul a fost făcut chiar de monstrul ei de tată, acasă, cu un umeraș. Înainte de asta a lovit-o în stomac și a obligat-o să facă băi foarte fierbinți. Doi ani mai târziu, Judy a făcut cel de-al treilea avort la un spital.

L-a iertat pentru tot

Când a împlinit 20 de ani, Judy a fugit de acasă la Londra, unde a devenit contabilă. După o perioadă, a plecat în Africa de Sud, unde și-a întâlnit actualul soț, Tiny, care a încurajat-o să meargă la poliție și să-și denunțe tatăl. Femeia și-a luat inima în dinți și a procedat întocmai, Noah Walsh fiind condamnat la 15 ani de închisoare.

În 2014, Judy van Niekerk a primit un mesaj de la poliție prin care era informată că tatăl ei era internat într-un spital, fiind diagnosticat cu cancer terminal. În ciuda tratamentului oribil la care a fost supusă în copilărie, englezoaica a decis să-și viziteze părintele și să-și ia la revedere de la el.

"Nu înțelegea de ce l-am denunțat la poliție. Dar asta nu m-a supărat. Nu puteam să-l judec eu. I-am spus că-l iubesc și el mi-a spus același lucru. După ce a murit, am fost foarte tristă. Era în continuare tatăl meu. M-am bucurat că l-am văzut pentru ultima oară. Aveam în continuare sentimente de dragoste și compasiune pentru el. În sfârșit, am fost împăcată cu mine însămi", a mărturisit ea.

Mai multe