Violată în somn de un prieten. Și-a spălat zona intimă cu clor

1 iulie 2017 20:20   Internațional
Ultima actualizare:

Ceea ce se anunța a fi o seară agreabilă alături de un prieten și de familia acestuia s-a transformat în coșmarul vieții pentru o tânără de 19 de ani.

Angel Rogerson s-a trezit cu dureri atroce și îmbrăcată în hainele prietenului său, în patul acestuia, după ce Douglas Hodgson o abuzase în timp ce ea dormea.

Nimic nu anunța ceea ce s-a întâmplat. După o seară petrecută în pub, Angel a fost invitată de familia amicului său să înnopteze la ei acasă. Fata a acceptat să împartă patul dublu cu cel pe care-l știa de cinci ani. Dimineața, deși s-a trezit cu hainele pe ea, tânăra, acum în vârstă de 21 de ani, a realizat ce i s-a întâmplat. A plecat spre casă și i-a trimis un mesaj celui pe care-l considera un bun prieten: “Știu ce mi-ai făcut noaptea trecută”.

Angel a bănuit că Douglas a violat-o în timp ce dormea profund. Acesta a recunoscut că i-a atins părțile intime, dar a jurat că nu a abuzat-o. Îndemnată de sora ei, tânăra a mers la Poliție, dar și la un doctor care a examinat-o. După ce medical i-a confirmat că a fost violată, fata s-a spălat cu clor în zonele intime.

După aproape doi ani în care a negat fapta, bărbatul a recunoscut cele întâmplate, potrivit Daily Mail. Acesta a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare.

Mai multe