Vladimir Putin a căzut în nas la o partidă de hochei. Totul a fost filmat

11 mai 2019 12:14   Internațional
Ultima actualizare:

Un împătimit al hocheiului, președintele rus Vladimir Putin (66 de ani) a participat la un meci demonstrativ în care a înscris opt goluri. Faza serii a fost însă momentul în care s-a împiedicat și a căzut în timp ce saluta spectatorii din tribune.

Liderul de la Kremlin s-a făcut de râs pe arena din Soci. Bucuros de victorie și de faptul că a reușit să înscrie opt goluri în meciul de hochei, Putin a făcut un tur al ringului pentru a-i saluta pe cei care-l aclamau. Neatenția l-a costat, iar momentul în care s-a împiedicat și a căzut s-a viralizat rapid pe Internet, unde s-au făcut și glume cu privire la incident. Putin nu a văzut că suprafața de gheață era întreruptă de un covor roșu. Deși gărzile sale de corp au încercat să-i atragă atenția, președintele rus nu a fost pe fază și a căzut pe burtă.

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, Vladimir Putin s-a ridicat și și-a continuat turul de onoare. Vladimir Putin a jucat în echipa legendelor, alături de vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure. Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, în care au fost incluşi prietenul din copilărie al lui Putin, Ghennadi Timcenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

Mai multe