Vladimir Putin face mărturisiri. Care este visul său

6 decembrie 2016 11:24   Internațional
Ultima actualizare:

Vladimir Putin a fost mereu foarte deschis către presă și nu a ratat nicio ocazie de a-și crea o imagine publică favorabilă. Recent, liderul de la Kremlin a mărturisit într-un interviu ce-și dorește cel mai mult după ce-și va încheia cariera de politician.

Chiar dacă sună paradoxal, marele vis al lui Putin este de a călători cât mai mult. Este greu de crezut cum unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, care deja s-a plimbat în întreaga lume, își dorește să vadă cât mai multe locuri. El a mărturisit că programul lui de lucru este mult prea încărcat pentru a-și permite să viziteze obiective turistice, culturale atunci când pleacă în țări străine.

„Astăzi, toate călătoriile mele se reduc la faptul că ajung într-un aeroport, de acolo într-o încăpere, apoi înapoi la aeroport, iată și întreaga mea călătorie. Mi-aș dori desigur un alt mod de a călători, să admir natura, să vizitez obiective istorice”, a precizat Putin, potrivit Digi 24.

Liderul rus își dorește „să-și încheie cariera cu succes”, dar nu s-a hotărât încă dacă va mai candida pentru încă un mandat la președinție.

Mai multe