Voia să-și vândă fetița pentru droguri, dar a ajuns să o ucidă

11 aprilie 2016 13:09   Internațional
Ultima actualizare:

Kathryn Smith a îngrozit o lume întreagă când și-a ucis fiica de nici doi ani, dar recent, au ieșit la iveală alte dovezi șocante ale legăturii anormale mamă-fiică.

Femeia obișnuia să se drogheze și să-și ignore fetița care plângea în dormitor. Deși în timpul procesului, mama criminală a încercat să-și contureze imaginea unei femei iubitoare și atente, mărturiile prietenilor ei o dau de gol, notează The Mirror.

Una dintre amicele lui Kathryn a povestit pentru presa din Marea Britanie că inculpata i-ar fi propus să i-o vândă pe fiica sa: "Vrei să-mi cumperi fetița? Aș putea să ți-o dau pentru niște bani de iarbă", i-ar fi spus criminala prietenei sale.

Mama de 23 de ani a fost găsită vinovată de crimă și închisă, iar partenerul său a fost găsit vinovat de permiterea actului crud, dar nu a fost acuzat de crima propriu-zisă. Ayeeshia Smith, micuța ucisă, și-a găsit sfârșitul într-un mod extrem de brutal, iar legiștii au observat că rănile sale ar fi putut să-i păcălească chiar că a fost implicată într-un accident auto.

Prietena care a povestit atrocitățile la care era supusă fetița de nici doi ani a mai spus că vinovata a mințit în repetate rânduri în fața judecătorilor: "Casa era aranjată și curată, așa că a dat impresia unui cămin frumos, dar nu era un părinte iubitor. O trata pe Ayeeshia în cel mai josnic mod, ca și cum o încurca existența ei."

Mai multe