Will și Kate au publicat o imagine cu Charlotte înainte de ziua ei. Cu cine ți se pare că seamănă?

1 mai 2017 14:34   Internațional
Ultima actualizare:

Micuța Charlotte urmează să împlinească pe 2 mai doi anișori. Părinții săi, Ducele și Ducesa de Cambridge, au vrut astfel, publicarea unei fotografii aniversare cu prințesa care cu siguranță va topi inimile admiratorilor săi.

Urmează o zi specială pentru Familia Regală britanică, iar William și Kate și-au obișnuit deja fanii cu celebrele fotografii realizate în ajunul zilei de naștere a copiilor. Pentru prințesa Charlotte este abia a doua aniversare, dar pe măsură ce crește, pare să semene tot mai mult cu tăticul ei, Prințul William, mai ales atunci când zâmbește.

Potrivit metro.co.uk, micuța Charlotte a fost fotografiată la reședința celebrului cuplu regal, din Norfolk, adorabila prințesă fiind îmbrăcată cu un puloveraș galben, decorat cu imagini cu oițe. Spre deosebire de Prințul Goerge, Charlotte a fost mai rar expusă publicului, foarte rar la anumite evenimente, însă și datorită faptului că momentan este foarte micuță. Charlotte rareori apare și în fotografii, dar în cea aniversară de astăzi, ne putem da seama că fetița deja s-a mai schimbat destul de rapid, față de cum o știm.

Mai multe