William a lăsat-o pe Kate cu copiii ca să o vadă pe prima lui iubire

25 martie 2016 14:48   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William a stârnit curiozitatea tabloidelor internaționale. A lăsat-o pe Kate Middleton acasă, să aibă grijă de copii, în timp ce el a plecat în Kenya, să o vadă pe prima lui iubire. Presa britanică suspectează că William nu a uitat-o pe femeia cu care s-a iubit acum mai bine de 15 ani de zile.

Prințul a anunțat, de curând, că va zbura pe Kenya la sfârșitul acestei săptămâni, de Paști. Scopul este acela de a participa la nunta Jeccăi Craig. În anul 2001, zvonurile că cei doi sunt logodiți s-au răspândit cu rapiditate, iar William a fost nevoit să facă declarații publice pentru a infirma relația. Totuși, el și Jecca păreau a fi mult prea apropiați să fie doar prieteni, așa că toată lumea se referea la ea spunând-ui „prima iubire a lui William”, potrivit dailymail.co.uk.

Jecca Craig a fost prezentă la nunta lui William cu Kate Middleton, însă, în acest weekend, Ducele de Cambridge va participa singur la căsătoria prietenei lui. Faptul că a lăsat-o pe Kate acasă stârnește și mai multe suspiciuni.

Mai multe