William și Kate, probleme cu Prințul George la un spectacol aviatic. Ce l-a înfuriat

11 iulie 2016 15:53   Internațional
Ultima actualizare:

Ducele și ducesa de Cambridge l-au dus pe Prințul George la un spectacol aviatic pentru a se bucura de cascadoriile piloțiilor. Ceea ce ar fi trebuit să fie însă o zi de distracție, s-a transformat într-o situație mai puțin plăcută - cel puțin pentru Kate și William.

Prințul William și Kate Middleton l-au dus pe micul George la Royal air Show, unde a putut vedea diverse tipuri de aeronave de aproape, potrvit Eonline.com.

Înainte ca cei trei să se urce însă într-un elicopter, Prințul George a avut un acces de furie. Nu se știe exact care a fost cauza supărării lui, dar cel mai probabil se datorează zgomotului asurzitor făcut de elicopter.

Micul George nu s-a calmat decât în momentul în care Kate l-a luat în brațe cu grijă ca o mamă protectoare și iubitoare. I-au dat apoi o pereche de căști care a rezolvat problema.

Băiețelul de viță nobilă, în vârstă de doi ani, a arătat adorabil în tricou și pantaloni scurți. La rândul ei, Kate Middelton a fost mai frumoasă și mai elegantă ca niciodată în rochia albastră pe care a purtat-o la eveniment.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe