INTERVIU Violeta şi Marcel Pavel - în aşteptarea naşterii fetiţei lor

17 aprilie 2013 5:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Sunt împreună de 21 de ani şi acum se pregătesc să devină a treia oară părinţi. Au deja doi băieţi talentaţi, iar fetiţa care va veni pe lume le-a reconfigurat viaţa şi viitorul.

Pentru unii, vestea că Marcel Pavel va deveni tată la vârsta de 54 de ani a fost un motiv de glumă ori de invidie masculină. Însă, pentru viitorul tătic, a fost mai întâi un motiv de panică, iar apoi unul de mândrie bărbătească.

Şi Violeta s-a bucurat, dar a fost ceva mai precaută, din motive lesne de înţeles. Iar Saşa şi Richard, cei doi fii ai lor care s-au arătat iniţial sceptici, îşi revendică de pe-acum dreptul de a o apăra pe sora lor de viitorii pretendenţi.

Şi, dacă băieţii sunt deja nişte pianişti experimentaţi şi muzicieni în devenire, precum tatăl lor, pe cea mică nu ne-o putem imagina decât păşind pe urmele mamei sale, care în tinereţe a fost balerină în celebra companie rusă de dans a Teatrului Balşoi. Desigur, timpul va decide ce cale va urma mezina familiei Pavel, dar cert e că ea se va naşte în mijlocul unei familii de artişti dedicaţi, pentru care viaţa pe scenă e o raţiune de-a fi.

OK! Care a fost primul tău gând când ai aflat că eşti însărcinată?

Violeta „Nu este adevărat!“ (râde) Şi al doilea ştii care a fost? „Sigur nu e adevărat“. (râde) Eu nu m-am gândit că sunt însărcinată, ci că aveam alte probleme. Nu de sănătate, neapărat, ci dintre cele care apar la un moment dat, la o anumită vârstă. Mi-a fost foarte rău şi asta m-a trimis la medic.

Continuarea pe OK MAGAZINE

Mai multe