Ioana Blaj a văzut moartea cu ochii la bungee-jumping

30 noiembrie 2010 14:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Paul, Ioana şi Bogdan (foto jos), matinalii care dau “Bine dimineaţa” la Radio 21, condimentează umorul, pozitivismul şi informaţiile din fiecare dimineaţă cu câte o mărturisire despre experienţele şi vieţile lor. În fiecare zi, unul dintre cei trei este supus unei provocări.

Marţi, 30 noiembrie, nici măcar colegii ei de emisiune, Paul şi Bogdan nu s-au aşteptat să audă povestea Ioanei. Ea a fost cea care a intrat în “Roata provocărilor” şi a împărtăşit cu ascultătorii un moment de răscruce din viaţa ei. 

“Eram în clasa a-10-a şi am plecat în tabără la mare, cu toţi colegii de clasă. Seara ne-am dus să ne plimbăm prin Mamaia şi am văzut macaraua de pe care puteai să faci bungee-jumping. Îmi aduc aminte că nu aveam bani la mine, dar eram convinsă că vreau să încerc această senzaţie şi am rugat o prietenă să mă împrumute cu nişte bani. Nimeni nu credea că sunt în stare să fac asta. Şi atunci m-am hotărât. Tremuram toată, mi-era o frică teribilă, mai ales când mi-am pus hamul pe picioare În timp ce urcam, cel care ne supraveghea săritura îmi tot repeta “La 1, 2, 3 şi...te arunci! Eu tremuram din toate încheieturile şi când am auzit “La 1,2,3 şi...te arunci!”, eu am dat să sar pentru că nu mai raţionam şi nu mi-am dat seama că nu am şi hamul de spate legat de mine. Pe scurt, era să mă arunc fară coardă. Norocul meu a fost că m-a prins omul de spate”, a povestit Ioana.

În timp ce Ioana îşi împărtăşea experienţa, Paul şi Bogdan erau consternaţi de ce auzeau.

“Nu ne-a venit să credem când Ioana a povestit că după această sperietură, tot şi-a găsit curajul să sară, ba chiar s-a bucurat de salt”, au declarat matinalii.

Mai multe