Ioana Ginghină nu a crezut că mariajul ei va rezista: «Alexandru nu părea un familist»

27 octombrie 2013 8:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi ea şi Alexandru Papadol formează un cuplu de şase ani, actriţa a recunoscut că nu a crezut că mariajul ei o să aibă prea mari şanse de reuşită, fiind convinsă că soţul ei nu are stofă de familist.

"Alexandru este un om extraordinar de familist, adică eu sincer când m-am căsătorit cu el, nu credeam că o sa fie aşa. Noi ne-am căsătorit destul de rapid, ne-am cunoscut la filmări, eram numai într-o petrecere. N-am ştiut la ce ne legăm şi uite că de data asta a fost un loz câştigător. S-a dovedit că Alexandru are stofă de familist", a declarat Ioana, confrom Agenţia de Presă Mondenă.

Însă cu trecerea timpului, relaţia lor a devenit tot mai solidă, iar acum Ioana spune că totul se bazează pe o prietenie profundă şi o iubire adevărată.

"Odată cu timpul, dacă se duce şi pasiunea aia de început şi rămâne iubirea aia sinceră, se duc şi certurile. Devine o rutină toată treaba, o prietenie foarte apropiată, cu iubire care se bazeaza foarte mult pe respect. Adică trebuie să-i respecţi programul şi libertatea celui de lângă tine. Şi să dea Dumnezeu să fie pana la moarte", a completat vedeta.

Mai multe