Ioana Ginghină şi-a dat seama de ce nu slăbeşte: «Luna e de vină»

6 mai 2012 20:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toate că depune eforturi uriaşe pentru a slăbi câteva kilograme, Ioana Ginghină se deprimă de fiecare dată când se pune pe cântar.

Soţia lui Alexandru Papadopol trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută. După ce, în urmă cu câteva zile, mărturisea că s-a îngrăşat din cauza unor prăjituri pe care le-a mâncat la ziua unui copil, bruneta s-a spus pe fapte mari şi a început să ţină o dietă.

Spre nefericirea ei, rezultatele se lasă aşteptate, dar nu pentru că nu ţine cura de slăbire aşa cum trebuie, ci din cauza...lunii, care este în creştere în aceste zile.

"Luna e de vină. A fost în creştere, iar ieri seara a fost chiar mai mare decât o lună plină normală. Nu ştiu dacă aţi observat că am avut o lună extrem de frumoasă, dar care m-a speriat puţin. E foarte adevărat că o cură de slăbire se ţine cel mai bine atunci când scade luna, iar de tuns e bine să ne tăiem părul când creşte luna, dacă vrem să crească repede. Ştiam de aceste lucruri, dar uite că le-am uitat. De mâine însă chiar sper să reuşesc să mă ţin de cura cu lichide.  Nu mai am nicio scuză, acum că scade şi luna", a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Mai multe