Ioana Ginghină te ajută să scapi de mătreaţă: «Câte dintre noi nu ne-am trezit cu coji în păr?»

18 august 2012 11:13   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce a dezvăluit pentru Click! cum a scăpat de surplusul de grăsime, Ioana Ginghină vine cu o metodă revoluţionară pentru remedierea mătreţei. Soţia lui Alexandru Papadopol a dat câteva sfaturi practice pe blogul ei despre îngrijirea părului.

"Câte dintre noi nu ne-am trezit cu coji sau mătreaţă în păr fără niciun motiv, iar apoi ne-am chinuit să scăpam de ele. Chiar şi excesul de sebum se poate regla cu un scrub adecvat şi o mască. Vă propun un astfel de scrub pe care eu îl folosesc atunci când dermatita mea seboreică îşi face de cap. Amestecaţi o linguriţă de zahăr brun cu 2-3 linguriţe de balsam. De preferat un balsam natural.

Eu folosesc acum balsamul de par cu rozmarin si ulei de măsline - Alepp, care are rozmarin şi lavandă în compoziţie, ideal pentru un scalp iritat şi gras. Frecaţi foarte bine cu acest amestec pielea capului, iar apoi spălaţi-vă normal cu şamponul dumneavoastră. Se poate folosi şi bicarbonatul de sodiu în loc de zahăr brun, pentru părul cu rădăcină mai grasă. Se ştie că acesta absoarbe excesul de sebum" a scris Ioana pe blogul personal.

Mai multe