Ioana Ginghină te învață cum să prepari o salată digestivă

17 august 2012 9:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Ioana Ginghină promovează un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată.

Special pentru cititoarele blogului ei, soția lui Alexandru Papadopol recomandă salata digestivă. Rețeta este ușor de făcut și ieftină, după cum declară actrița.

"Salata digestiva

Aveti nevoie de o varza mare/ medie feliata cu cutitul sau cu robotul si apa. La o varza de 2kg se adauga aproximativ 1l de apa. O treime din varza tocata se amesteca cu apa intr-un blender. Sosul obtinut se amesteca cu restul de varza tocata si se indeasa bine in borcane. Se lasa un spatiu de un deget si se inchide bine borcanul cu un capac potrivit.  Se lasa 3-4 zile intr-un loc cald ( pe balcon, dar ferit de soare), apoi se pastreaza la frigider si se poate consuma. Are termen de garantie 8 luni. Cand deschizi borcanul pentru prima data dupa perioada de fermentare, asigura-te ca nu-l deschizi spre tine ( se poate sa sara capacul din cauza presiunii). Atentie si la mirosul care se degaja doar la prima deschidere. Se consuma o lingura sau chiar un borcan la fiecare masa. La servire se poate condimenta cu ulei de masline, sare si piper".

Mai multe