Ioana Maria Moldovan: «Am fost câteva zile la 2 Mai, suficient cât să-mi încarc bateriile» - FOTO

22 mai 2012 9:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Ioana Maria Moldovan a simțit nevoia să evadeze din agitația Capitalei și să se refugieze într-un loc liniștit pentru a se reface după atâta muncă.

Prezentatoarea Acasă tv a decis să meargă alături de cei dragi pe litoralul românesc, mai exact la 2 Mai. Aici vedeta s-a relaxat și s-a răsfățat cu tot felul de bunătăți.

"Vă spuneam la începutul lunii că îmi e tare dor să plec undeva departe de agitația Capitalei, fără telefon, televizor și internet. Doar să stau pe o plajă cu nisip fin și din când în când să mă răcoresc cu o baie în ape turcoaz. Într-o oarecare măsură dorința mi s-a împlinit.

Deși nu am avut parte de un nisip foarte fin, soarele a fost cam scump la vedere, iar Marea Neagră cam rece, m-am bucurat împreună cu cei dragi de câteva zile de relaxare pe malul mării, la 2 Mai, un loc în care mă simt ca acasă. Asta și pentru că proprietarii hotelului, situat pe plajă, cu o priveliște de vis, sunt prietenii noștri de familie de mai bine de 25 de ani. Nea Dan, stăpânul, e și bucătar șef, așa că ne-a răsfățat ca-n fiecare an cu delicatese. Am stat doar câteva zile, suficient cât să-mi încarc bateriile", a scris pe blogul personal Ioana Maria Moldovan.

Mai multe