Ioana Moldovan: «Sunt mamă şi aş vrea ca rolul acesta să îl fac perfect»

6 iunie 2013 18:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Chiar dacă a jucat în multe filme şi piese de teatru şi a intrat în roluri extrem de complexe de-a lungul carierei sale, Ioana a spus că cel mai greu rol al său a fost şi rămâne cel de mamă.

"Eu cred că rolul de mamă îmi ridică şi acum foarte multe probleme. Eu în lumea teatrului şi a filmului nu am fost foarte prezentă. M-am retras în momentul în care l-am născut pe Filip. Apoi l-am născut pe Andru şi am preferat să stau acasă pentru că era foarte greu să mă desprind de ei. Lumea asta pe care tu o descoperi şi eu sunt foarte surprinsă că ai prins-o atât de devreme...este o lume complicată... Şi eu am spus că dacă sunt mamă şi am doi copii aş vrea ca rolul acesta să îl fac perfect", a mărturisit aceasta.

Aceasta a dezvăluit că cei doi băieţi ai ei au numeroşi prieteni, însă nu întotdeauna dintre cei obişnuiţi, ci mai degrabă din rândul animalelor.

"Au prieteni aşa: o familie de hamsteri, cu puiuţi, avem două broaşte ţestoase, avem un cătel nebun pe care îl cheamă Dominic şi care crede despre el că este om, am avut prepeliţe , avem şi peşti şi şase şopârle...A fost plină casa de şopârle... În fine le-am eliberat... Filip a vrut să le elibereze şi acum sunt în curte şi ne mănâncă toţi căpşunii", a povestit actriţa.

Mai multe