Ioana Popescu: „Hristu o avea aşa de mare şi de groasă că mă durea” - VIDEO

30 noiembrie 2010 7:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Ziarista, care face un top al fotbaliştilor cu care s-a culcat, avansează spre vârful clasamentului. A venit şi vremea lui Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali. Despre acesta, Ioana Popescu a menţionat că e foarte dotat şi că împreună au avut o relaţie de câteva luni.

„O avea aşa de mare şi de groasă că aproape mă durea în timp ce mă penetra. În acelaşi timp simţeam o plăcere imensă", notează Ioana Popescu.

„E foarte violent. După întâlnirea cu el a trebuit să mă acopăr cu fond de ten pe corp. Mă muşcase foarte tare de mâini şi de gât”,  a mai spus Ioana.

Cei doi s-au cunoscut într-un club, la invitaţia Oanei Roman. După câteva luni de relaţie, Ioana şi Hristu s-au certat din cauza faptului că fotbalistul a fost căutat de fosta iubită. Au rupt legătura de amor..

Ioana a povestit la ”Un show păcătos” că fotbalistul şi-a dorit să nu apară în acest clasament dintr-un simplu motiv. „Să nu scrii de mine că eu sunt o vedetă", a spus Chiacu. Ioana i-a răspuns că mai vede.

Ziarista a mai precizat că Bogdan Mara, unul dintre protagoniştii acestui top, i-a oferit 15.000 de euro pentru ca Dani, fostul lui coechipier de la CFR Cluj, să nu apară în acestă ierarhie, portughezul urmând să aibă mari necazuri cu soţia înşelată.

Ziarista a adăugat că unii dintre fotbalişti au vrut să-i dea bani să-i ridice în top.

Ioana Popescu: «Luţu are un monstru în pantaloni»

Ioana Popescu: „Am făcut sex cu Dani în poziţia curtezanei şi a dragonului"

Ioana Popescu: «I-am făcut sex oral lui Raţ! A terminat exploziv!» VIDEO

Ioana Popescu, după Mara: «Îi simţeam membrul dur în mine»

Mai multe