Ioana Popescu: «Luţu are un monstru în pantaloni»

18 noiembrie 2010 6:07   Actualitate
Ultima actualizare:

”Devoratoarea de fotbalişti” mai dezvăluie un nume din topul sportivilor care i-au trecut prin pat. Locul 6 este ocupat de Ionuţ Luţu, fostul mijlocaş al Stelei.

Iar fotbalistul i-a lăsat o impresie extrem de plăcută Ioanei, care a fost fascinată de dotările extraordinare. Se pare că cei doi se cunosc de opt ani, dar pentru mult timp au avut o relaţie strict amicală. Asta până într-o seară, când au dat frâu chimiei dintre ei.

A fost foarte tare! Am făcut dragoste chiar într-un club. Apoi, după o petrecere, deşi ştia că eu am un iubit oficial, m-a cerut în glumă de soţie”, a declarat Ioana în Star, citată de stl.ro.

Iar nopţile fierbinţi au curs una după alta, departe de ochii lumii, deşi Ioana era cuplată cu altcineva. Însă nimic nu a putut s-o ţină departe de fotbalistul care avea ”un monstru marin” în pantaloni.

E foarte dotat! Aveam foarte puţină experienţă pe atunci şi îmi era teamă de monstrul marin, cum glumeam eu pe seama penisului său.”

Deşi au stat despărţiţi o bucată bună de vreme, când fotbalistul juca în Coreea, cei doi au reluat relaţia în 2008, când Luţu evolua la Universitatea Craiova.

Ne întâlneam de cele mai multe ori într-un apartament de-al lui din Bucureşti. În pat este un zeu! Îmi producea orgasmul chiar şi numai atingându-mă cu degetele pe corp. De obicei, o partidă de sex dura o oră, dar dacă îşi prepara un cocktail special, făceam dragoste chiar şi trei ore”, a povestit jurnalista.

Ioana Popescu încă suspină după ”monstrul marin”, după cum ea însăşi recunoaşte. ”Nu o să te uit niciodată. Nu ştiu dacă timpul ne va apropia din nou, dar cine ştie.”

Ioana Popescu: „Am făcut sex cu Dani în poziţia curtezanei şi a dragonului"

Ioana Popescu: «I-am făcut sex oral lui Raţ! A terminat exploziv!» VIDEO

Ioana Popescu, slobodă la gură despre fotbaliştii cu care s-a culcat - VIDEO

SUPER-PARODIE! Bianca îşi bate joc de ziarista Ioana Popescu - VIDEO

Scandal în direct! Andreea Tonciu şterge pe jos cu Ioana Popescu!

Mai multe