Ioana Popescu, traumatizată de prima experienţă sexuală: «Iubitul meu era foarte agresiv» VIDEO

3 februarie 2011 18:12   Actualitate
Ultima actualizare:

«Devoratoarea de fotbalişti» nu are amintiri plăcute despre prima ei experienţă sexuală. Ziarista a declarat, joi, la Click pe VIP, că şi-a pierdut virginitatea cu un bărbat foarte violent.

Citeşte şi:

Fantezia sexuală a Ioanei Popescu: «Sex la înălţime cu doi bărbaţi» VIDEO

I-am pipăit silicoanele Ioanei Popescu: «Sunt tari şi reci» VIDEO

Ioana Popescu: «Mutu nu se droga fiindcă avea sperma dulce»

Vezi aici întreaga discuţie purtată în cadrul Click! pe VIP

Ioana Popescu: «Cel mai lung penis pe care l-am avut era de 25 de cm»

Ioana Popescu vrea să se mărite: «Dacă nu merge realţia, a doua zi după nuntă bag divorţ»

Ioana Popescu a vorbit la click.ro despre primul iubit şi cum şi-a pierdut virginitatea. Se pare că experienţa a fost una traumatizantă. Bărbatul practic a obligat-o să facă ceea ce nu-şi dorea.

"Nu e iubirea vieţii mele! A fost bărbatul cu care am avut neşansa să am primul contact sexual. A fost cam agresiv. Noi am avut o relaţie de un an, dar ne-am despărţit fiindcă m-a înşelat cu o colegă de facultate. Foarte frumos!", a comentat ironic «devoratoarea»

"Când eram despărţiţi, eu plângeam...şi apoi l-am văzut la facultate şi am crezut că a venit după mine, dar era cu o blondă, colegă de facultate", a spus Ioana.

Acesta este fostul iubit!

"Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani, el a încercat când aveam 17.  Credea că poate să facă ce vrea el şi eu nu am vrut. De fapt m-a păcălit. M-a invitat la teatru, dar nu am mai ajuns. Mi-a dat lichior, s-a făcut târziu şi el a încercat. A ieşit foarte naşpa. Nu mai vreau să îmi aduc aminte", a mărturisit Ioana.

Mai multe