Ioana Popescu:«Mutu avea sperma dulce, nu cred că s-a drogat»

3 februarie 2011 17:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Aventurile pe care le-a avut cu diverşi fotbalişti de „Liga 1" i-au adus porecla „Devoratoarea de fotbalişti". Cu toate acestea, Ioana Popescu a recunoscut pentru site-ul click.ro, în ediţia de ieri a emisiunii „Click" pe VIP", că nu ar mai fi tentată să aibă încă un partener din această zonă sportivă.

„Am avut tot ce mi-am dorit. Nu există fotbalist care să-mi fi plăcut şi să nu-l fi avut", a recunoscut Ioana.

Conform declaraţiilor ei, relaţia cu Adrian Mutu a fost în 2004, a durat puţin dar a fost pasională. Mai precis, pigmentată cu partide de sex oral. De aici şi concluzia Ioanei, care a avut ocazia să guste din lichidul seminal al fotbalistului de mai multe ori.

Ziarista a lăsat să se înţeleagă că Mutu sigur nu se droga în perioada în care s-au iubit, întrucât avea sperma dulce şi se ştie că persoanele care se droghează, fumează sau beau alcool au o spermă cu un gust neplăcut.

După ce acum două zile, Adrian Mutu era trecut pe site-ul Fiorentinei într-un comunicat cu lotul echipei, ieri a venit şi vestea cea mare pentru decarul român! Clubul „viola" a anunţat că atacantul de 32 de ani a fost reprimit la echipă, urmând a se afla de azi la dispoziţia antrenorului Sinişa Mihajlovici.

„I-am mai dat o şansă, mi-asum răspunderea, acum trebuie să ne recâştige încrederea!", a spus preşedintele Della Valle.

Citeşte şi:

Ioana Popescu: «Cel mai lung penis pe care l-am avut era de 25 de cm»

Ioana Popescu vrea să se mărite: «Dacă nu merge realţia, a doua zi după nuntă bag divorţ»

I-am pipăit silicoanele Ioanei Popescu: «Sunt tari şi reci» VIDEO

Ioana Popescu a arătat în direct „toată Liga I”

Ioana Popescu şi-a ars sutienul pentru a scăpa de vrăji

Nu rata emisiunea «Click! pe VIP»

Înregistrarea emisiunii cu Ioana se poate urmări pe site-ul ziarului Click!, la secţiunea Mediacenter (www.video.click.ro). Nu rataţi invitaţii emisiunii "Click! pe VIP" ce se difuzează online, pe click.ro, în direct, în fiecare joi, de la 13.00

Mai multe