Ioana şi Cristina de la «Cronica Cârcotaşilor»: «Facem echipă bună şi la gătit»

15 mai 2010 16:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Se completează nu doar pe ringul de dans, dar şi în bucătărie. Bebeluşele Ioana şi Cristina de la “Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) ne-au arătat că nici gătitul nu reprezintă un secret pentru ele. Una a făcut grătarul, cealaltă salata.

Citeşte şi

Huidu, Hrubaru şi Jukebox se cred AC/DC, dar nu ţin minte versurile

Cine e blonda de la „Cronica Cârcotaşilor“? Află aici!

Delia: «N-aş putea iubi un tip mult mai în vârstă!»

Amândouă au învăţat să gătească de la mamele lor şi, în timp, au descoperit că le place.

"Gătesc aproape zilnic şi trebuie să mărturisesc că sunt destul de pricepută. Ştiu să gătesc orice, de la ciorbiţe, la friptură de pui, paste, specialităţi din legume şi chiar prăjituri şi alte deserturi. Îmi place să experimentez reţete noi, pe care uneori le mai modific", mărturiseşte Ioana.

Ioana a făcut puiul la grătar, Cristina  salata, iar amândouă mâncărurile s-au îmbinat de minune

Spre deosebire de Cristina, care e bucureşteancă şi stă cu părinţii, clujeanca Ioana stă în chirie. În cazul ei, chiar dacă a învăţat "de voie", a ajuns să o facă "de nevoie".

"A trebuit să învăţ să mă descurc singură, ţinând cont de faptul că nu mai e nimeni care să mă răsfeţe cu fel de fel de bunătăţi. Acum, pentru că nu stau foarte bine la capitolul timp liber, am mereu în frigider alimente care nu trebuie neapărat gătite sau care pot fi transformate rapid într-o salată. De cealaltă parte, bebeluşa Cristina e norocoasă că o are pe mama, bucătarul-şef al casei. Nu-mi place să stau cu orele în bucătărie, astfel că, atunci când gătesc, mă mişc repede. Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi şi friptura. Dar mănânc orice, nu mă abţin de la nimic, pentru că nu am avut niciodată probleme cu greutatea", spune bebeluşa Cristina.

Pui la grătar cu salată

Ioana a bătut şi condimentat carnea de pui, pe care a rumenit-o la grătar.

În acest timp, Cristina s-a ocupat de salată.

A folosit roşii, castraveţi, salată verde, ardei gras, brânză şi ulei de măsline.

Mai multe