Ion Manole: «E normal ca Petru Mircea să-şi refacă viaţa»

28 octombrie 2010 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

"Eu nu am văzut-o pe această fată niciodată în casa fiicei mele. Nu ştiu cine este, nu pot să o acuz. Eu am văzut-o la mormântul fiicei mele spunând că lipseşte nu ştiu ce.

Pe de altă parte, este dreptul să-şi aleagă prietenii. În toată această tragedie apare numele acestui Iuda, Ciprian Antochi. Văd că acest individ, că nu pot să-i spun ginere, e amarul vieţii mele, spune aceleaşi minciuni de când a început tragedia. El nu este vinovat cu nimic, ceilalţi sunt vinovaţi de moartea iubitei.

Viaţa trebuie să şi-o refacă, că nu trebuie să rămână aşa. Are nevoie de o mamă la copil. Pe mine mă deranjează cum reacţionează. Băiatul ăsta nu ştie să trăiască. A avut o singură realizare, o căsnicie şi mi-a băgat fata în mormânt. Îi spun să nu-şi mai bage prietenii în casa aceea. Casa aceea era a fiicei mele care se numea Mădălina Manole şi a copilului care este la Botoşani. Eu nu vreau să-i iau casa. Casa nu e a lui", a spus Ion Manole, joi, la Acces Direct.

În timpul convorbirii dintre Simona Gherghe şi Ion Manole a intervenit, tot prin telefon, un barman, coleg de muncă cu Cătălina, blonda în compania căreia Petru a fost văzut recent.

"În decembrie 2009, am fost coleg cu Cătălina. La un bar în Otopeni. De atunci am văzut-o pe Mădălina că venea pe acolo. Veneau fie împreună, Mădălina, Petru şi Ciprian sau separat. Cătălina era barman acolo. Discutau ca-ntre prieteni. Despre copii, despre album...Se vizitau reciproc, erau prieteni vechi, se cunoşteau toţi. Nu ştiu cum s-au întâlnit. Ele două erau foarte apropiate. Se sunau, ce mai faci, bine. Venea pe la noi pe la bar. Discuţii normale între prieteni", a spus un coleg de-al Cătălinei.

"Îl cred pe domnul barman, dar eu nu cred că Mădălina mergea la bar în Otopeni. Mădălina era selectivă", a spus Ion Manole.

Mai multe