Ion Uţă «dă de pământ» cu Teo: «Nu mi-a plăcut nunta ei! Mi-e jenă de jena ei» - VIDEO

4 iunie 2012 15:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Ion Uţă a declarat la Kanal D că nu i-a plăcut nunta fiicei lui! Doctorul a mărturisit că nu a îndrăznit să meargă la petrecere de teamă să nu-l dea afară.

Tatăl lui Teo susţine că fiica lui e cea mai importantă persoană din viaţa lui şi nu e supărat pe ea. Cu toate astea, Ion Uţă a avut câteva lucruri de comentat despre petrecere.

El nu a fost prea încântat de cum s-au desfăşurat lucrurile şi a spus că nu a fost normal să le dea invitaţilor inimă de căprioară.

"Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Una e când spune: eşti soarele meu. Teo, urmăreşte-mă puţin. Am pus punct cu tine: nu mai faci parte din familia mea.

Nu mi-a plăcut că sunt damnat, misogin şi prieten cu Alzheimer. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Nu am suferinţe. Fiecare doctor are cimitirul lui. Prea multe dovezi într-o singură zi.

Dacă m-aş fi dus la nuntă  cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e de jenă de jena ei. Mai mult de frica ei decât de-a mea. Sunt nebuni că au mâncat inimile la căprioare", a declarat el la Kanal D.

În emisiunea Acces Direct de la Antena1, Ion Uță și-a mai explicat încă o dată absența de la nunta fiicei sale, Teo Trandafir: "Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat. Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit nici un secret așa cum mă acuză ea."

Mai multe